Garaža u Titovoj - Lukavac

ID: 10606-1

Garaža, prodaja


 

21.000,00 KM 10.737,13 €

Grad:Lukavac

Uža lokacija:Lukavac Grad

Cijena/m²:1.166,67 KM

Površina:18,00 m²

Spratnost:pri/1


Zakažite razgledavanje

 

Prodaje se garaža površine 18mu prizemlju u Titovoj, Lukavac.

U produžezku novoizgrađene Titove ulice u Lukavcu i u neposrednoj blizini pruge Tuzla-Doboj u izgradnji je objekat dvoetažnih garaža u nizu, koji zadovoljava sve zadane projektantske i urbanističke propise i uslove. U prizemlju i na spratu objekta projektovane su garaže jednakih površina.

Objekat dvoetažnih garaža u nizu je projektovan kao jedinstven cjelina, sa ukupnom dužinom objekta od 175,85 m koja je paralelna novoizgrađenoj Titovoj ulici i širinom od 12,65 m. Zbog svoje dužine objekat je podjeljen u 6 sektora od kojih su 4 lamele u kojima su u prizemlju i na spratu smještene garaže sa svojim pristupnim saobraćajnicama i dva sektora koje čine uzlazna i silazna rampa za pristup garažama na spratu. Ukupna visina objekta od tla do vrha krovne atike iznosi 6,50 m.

Kolski pristup objektu je omogućen preko novoizgrađene Titove ulice i to sa 5 priključnih mjesta od kojih su tri priključka omogućena za prizemlje i dva priključka za pristupanje spratu. Međusobna udaljenost priključnih mjesta objektu je na svakih cca 32,0 m. Titova ulica je u nagibu, tako da kompletan objekat prati njene visinske kote, te njenu formu, s tim da je nivo garaža prizemlja zajedno sa pristupnom cestom viši u odnosu na Titovu ulicu za cca 50 cm, čime se sprečava mogućnost eventualnog plavljenja garaža. Udaljenost objekta od ivice Titive ulice je 4,0 m.

 

Prikazane cijene u Eurima su okvirne i izračunate na osnovu cijene u KM i važečeg srednjeg kursa.

Kontaktirajte nas

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

Garaža u Titovoj

Površina: 18,00 m²

19.000,00 KM

Kvalitetna graža površine 17,64m²

Površina: 17,64 m²

10.500,00 KM

Želite pogledati ovu nekretninu?

Sve što trebate uraditi je popuniti formu ispod i uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Vaš upit je uspješno poslan!