Karijera

Mi u AKTIDO-u vodimo se time da uspješnu kompaniju čine uspješni ljudi, te stoga jednakom pažnjom brinemo o zaposlenicima, brendu i kvaliteti naših usluga.

Kod odabira kandidata za naš tim koristimo savremeni psihologijski pristup koji nam omogućava da u naše redove dovedemo najbolje od najboljih. Naša vrata su uvijek otvorena visokomotiviranim osobama koje vjeruju da mogu dati doprinos postizanju zajedničkog cilja. Kontinuirano unapređujemo svoje poslovanje i zato u naš uspješni tim želimo uključiti mlade i ambiciozne zaposlenike željne sticanja novih znanja.

Očekujemo dinamične osobe koje su sklone timskom radu, sa izraženom radnom etikom, integritetom, fleksibilnošću, organizacijskim vještinama. Spremnost na lični i profesionalni razvoj, te odanost kompaniji su, također, bitni kriteriji pri izboru novih zaposlenika.

Edukacija u AKTIDO-u zauzima posebno mjesto.
Jedna smo od rijetkih kompanija koja svoje zaposlenike konstantno educira i brine o njihovom dugoročnom razvoju. U sklopu odjela ljudskih resursa imamo zaposlene interne trenere, čija je osnovna funkcija edukacija naših zaposlenika na području cijele Bosne i Hercegovine . Naši zaposlenici pohađaju i posjećuju stručne seminare, treninge i konferencije, idu na dodatna usavršavanja i obrazovanja.
Posebno smo ponosni na činjenicu da provodimo internu promociju, gdje unaprijeđujemo naše zaposlenike nagrađujući njihov trud i zalaganje, kao i ambicije za napredovanjem unutar kompanije.

Naši radnici čine temelj našeg uspjeha. Neprestano ulažemo napore u vlastito poboljšanje.
Uvijek smo u potrazi za visoko motiviranim ljudima koji su orijentirani ka uspjehu i koji vole raditi u dobrom poslu. Ako smatrate da bi ste naš tim učinili potpunim, pošaljite nam svoju biografiju na e-mail posao@aktido.ba i naši regruteri će Vam se uskoro javiti.
g.
gđa.